Papa menni Koszovó

2008. február 26., Sipi

Azt hiszem, csalódást fogok okozni ezzel a bejegyzéssel: az van ugyanis, hogy én a minimál-utazás híve vagyok, tehát eleve semmi fölöslegeset nem teszek bele a hátizsákba, és aztán ezeknek a cuccoknak is kihajigálom felét (további negyedét pedig egyáltalán nem használom az utazás alatt, emiatt aztán bosszús vagyok).

Na de most, hogy az autó úgyis elviszi, igazán elengedtem magam: nem hátizsákkal, hanem egyenesen utazóbőrönddel feszítek, kábé kétszer annyi ruhával, mint amennyire szerintem szükség lesz. Sőt, még bulizószerkót – értsd: egy kedvenc, matrózcsíkos hosszú ujjú pólót – is viszek magammal. Van még borotva (ezt anno a tíznapos egyiptomi út során fölöslegesnek ítéltem), könyv (az ÉS publicisztika-gyűjteménye, kíváncsi vagyok, Pristinában lesz-e kedvem hozzá) meg egy bicska. Ez utóbbit azért, mert Timi szerint valami egyszerű szerszámkészletet is illik vinni, hát íme.

És még van valami ami nagyon fontos, de nem árulom el, hogy mi: csak annyit mondhatok, hogy az indulás reggelén készült, és a mobiltelefonomra mentettem el.

Címkék: ,

A megjegyzések nem engedélyezettek.