BMW

2008. február 27., Sipi

Van a Slavija tér, kis boltok, vendéglők, teraszok, színház, nyugis, beszélgetős hely. A tér közepén egy kibaszott nagy BMW-autószalon terpeszkedik. Vajon mekkora hatalma lehet annak a cégnek, amelyik kibulizta az építkezési engedélyt?

bmw2.jpg

A Delta Motors bemutatóterme. A fotóról nem egyértelmű, de minden oldalról ez uralja a teret

Címkék:

2 Megjegyzés: “BMW”

  1. .hu from .tm

    egy olyan orszagban, ahol a maffia a teljes gazdasagot behalozza, a bmw meno termek. statusz szimbolum: akinek van, az ugyes lehet / ugyeskedett.
    minalunk is majdnem ugy van: egy xc90-es volvo is ugyanolyan draga (ertsd: a presztizse magas ennek is nyugaton) de inkabb X5-ost vesz aki teheti, hogy ertse mindenki… meg’ha 2001-es, III-ad kezbol szarmazo, visszaallitva 98.000 km-el, ami arban ugyanott van mintegy hyundai SUV, akkor is az legyen.
    talan mi hamarabb kinojjuk ezt a kort mint deli szomszedunk…

  2. stevie wonder

    A Delta holding valoban Szerbia legbefolyasosabb vallakozojae, egy bizonyos Miroslav Miskovic-é. Az ujsagomban nem irhatom le, mert nehez ra konkret bizonyitekot talalni, de egy blog hozzaszolasban talan igen: jelenleg o iranyitja a szerb politika nagy reszet, az osszes partot egyszerre tamogatja, ezert tetszoleges kormanykonstrukcio eseten is megmarad az informalis hatalma.http://en.wikipedia.org/wiki/Delta_Holding