Belgrádi forgalom: Bukarest ehhez képest gyerekjáték

2008. február 26., admin

Belgrádban vagyunk. Bukarest kutyafasza ahhoz képest, ami itt van. Mindenki fapofával vezet, nagyon nyugodtan vágódnak be eléd. Iszonyú őrült.

Kerestük az állomás melletti hostelt, és találtunk egy irtó kedves párt. Kértük, hogy mutassák meg, merre van az állomás, erre felajánlották, hogy elvezetnek odáig. Most épp őket követjük.

Címkék: , , ,

5 Megjegyzés: “Belgrádi forgalom: Bukarest ehhez képest gyerekjáték”

  1. Né (kötelező)

    Olyan, mint ez itt, csak rosszabb: http://kk.blog.hu.

    Jó utat, de a blogírást nem kéne erőltetni.

  2. frodo

    A forgalom valóban Bukarestet veri. A rendezetlensége. De amúgy senkit ne riasszon el. Belgrád önmagában egy nagyon felvilágosult, jó hangulatú város. A maga módján egy metropolisz, csak sokat kell még fejlődjön. És mellesleg nagyobb, mint Budapest vagy Bukarest.

  3. Koszovói útinapló » Blog Archive » Belgrádi forgalom - update

    [...] amiért olyan szűkszavú voltam az előző postban, épp vezettem. Visszatérve a belgrádi csúcsforgalomra, nem is olyan rossz az. Szerintem a [...]

  4. starfish

    Aha, a sátor is olyan, mint a szálloda, csak rosszabb.

  5. stevie wonder

    Van szerencsém személyesen ismerni Belgrádot és Bukarestet is, és Buki sokkal durvább hely, legalábbis közlekedésileg. Belgrád inkább csak szervezetlen, legalábbis a Világ Leghosszabb Piros lámpái biztosan itt vannak. A “zöldhullám” kifejezést pedig nem ismerik.